+(30) 2310 383403-5

  • en
  • el

Balkan Center 9ο χλμ
Θεσσαλονίκη-Θέρμη, 57001

+(30) 2310 383 403-5
info@link-tech.gr

Έρευνα ικανοποίησης επιβατών από τις υπηρεσίες τηλεματικής

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι επιβάτες των δημόσιων οδικών συγκοινωνιών παρουσιάζουν πολύ υψηλό βαθμό ικανοποίησης από τις υπηρεσίες της τηλεματικής, τόσο στις στάσεις, όσο και κατά τη διάρκεια της μετάβασής τους, κάτι το οποίο λειτουργεί ενισχυτικά στην προσπάθεια διεύρυνσης της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Read More

Συνέδριο: ”Νέα Συστήματα Τηλεματικής Στις Συγκοινωνίες”

Τη χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου και στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος του χρόνου σχεδιάζει ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ, Κώστας Αμπατζάς, στο περιθώριο εκδήλωσης για τα νέα συστήματα τηλεματικής στις συγκοινωνίες, τους επόμενους μήνες θα αποσαφηνιστεί το χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο μάλιστα θα είναι ενιαίο με το αντίστοιχο της Αθήνας.

Read More

Φάμελλος: Η τηλεματική στην υπηρεσία του περιβάλλοντος

Ο Αν. ΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε εχθές 26/1/2018 η εταιρεία Link Technologies σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στην οποία ανακοινώθηκε και η έναρξη χρηματοδότησης νέων ιδεών (INNOSTART), σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου.

Read More

ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης-Τηλεματική στα Ασθενοφόρα

Σύστημα τηλεματικής εγκαταστάθηκε στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και αποτελεί πρωτιά πανελλαδικά. Οι δεκάδες πομποδέκτες που έχουν τοποθετηθεί στα ασθενοφόρα επιτρέπουν στο προσωπικό του ΕΚΑΒ να γνωρίζει σε γνωρίζει σε συνεχή χρόνο την πορεία των ασθενοφόρων, διευκολύνοντας την πρόσβαση στα περιστατικά. Η διοίκηση του ΕΚΑΒ συνεχίζει την αναβάθμιση του στόλου, με την προμήθεια νέων ασθενοφόρων, μονάδων με θερμοκοιτίδες και ιατροτεχνικό εξοπλισμό.

Read More

IT-TRANS Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση 2018

Περισσότεροι από 200 εταίροι της βιομηχανίας από περισσότερες από 35 χώρες παρουσιάζουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και τεχνολογικές εξελίξεις που βελτιώνουν τις δημόσιες μεταφορές.

Read More

13ο Πολυσυνέδριο-Καινοτομία και Ανάπτυξη

Ποσό που ξεπερνά τις  500.000 ευρώ σκοπεύει να επενδύσει σε νέους ανθρώπους και «φρέσκιες» ιδέες η εταιρία Link Technologies Α.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί εντός του μήνα.

Read More

Ενημερωτικό Συνέδριο- Νέα Συστήματα Τηλεματικής στις Συγκοινωνίες

H Link Technologies σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ οργανώνει ένα ενημερωτικό συνέδριο για τις νέες τεχνολογίες τηλεματικής στις συγκοινωνίες.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕ.Δ.Ε.Α στην αίθουσα 3, την Παρασκευή 26/01/2018.

UITP World Exhibition

Το μεγαλύτερο γεγονός της δημόσιας συγκοινωνίας, το διετές Παγκόσμιο Συνέδριο και Έκθεση της UITP, προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά των δημόσιων μεταφορών και να μάθουν από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Read More

UITP 2015 Milan

Η συμμετοχή στην έκθεση της UITP 2015 στο Μιλάνο ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τη Link Technologies. Κύριοι στόχοι ήταν η δημιουργία επαφών με ενδιαφερόμενους διεθνείς πελάτες και συνεργασιών με εταιρείες από όλον τον κόσμο που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, καθώς επίσης και η προώθηση της εταιρείας στο χώρο της τηλεματικής.

Read More

VENIS Δελτίο Τύπου

Η Link Technologies ΑΕ σε συνεργασία με άλλους έξι Ευρωπαίους εταίρους συμμετέχει στο VENIS (Εικονικές Επιχειρήσεις μέσω Δικτυακών Υπηρεσιών Διαλειτουργικότητας), ένα ερευνητικό πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στοχεύει στη μείωση του χάσματος της τεχνολογικής διαλειτουργικότητας μεταξύ των μικρομεσαίων, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Read More

Signup to
Newsletter